Alt om Oddrane

Kort om Oddrane

Oddrane supporterklubb ble stiftet 5. mars 1999. Vi er en upolitisk, antirasistisk, økonomisk uavhengig og selvstendig organisasjon som er åpen for alle uansett kjønn, alder eller rase.

Som supporterklubb står vi samlet for å være en støttespiller for ODDs ballklubb før, under og etter kamper arrangert av eller med ODDs ballklubb, samt enhver tilstelning eller arrangement der ODDs ballklubb er deltaker eller arrangør.

Videre har vi som formål å arrangere billige bussturer i forbindelse med ODDs ballklubb sine bortekamper for våre medlemmer.

Hjemme på Skagerak Arena står vi samlet på felt W på Dominostribunen. Dette er nytt for 2020, og vi håper at så mange som mulig blir med oss på dette!

Supporterklubben har knyttet til seg mange frivillige som jobber dugnad på Fort Falkum, i kiosker, med flaggborg og tifo. Dette ønsker vi å fortsette med, og oppfordrer interessert å melde seg.

Opp gjennom årene har vi også fått til et godt samarbeid med ulike bedrifter rundt om i Grenland, ikke minst til å få puben vår på beina. Disse får nå sine logoer på sida vår som takk for hjelpen og gode tilbud. Ønsker du å kjøpe plass til din logo på siden, så send oss en henvendelse på dette så skal vi komme med et bra tilbud.

Har du idéer til hvordan vi kan bli bedre, mer synlige og flere, så kom med det. Benytt kontaktskjemaet du finner på venstre menyside og del dine idéer med oss.

Heia ODD!

%d bloggers like this: