Appell fra lederen

Etter gjentatte hendelser de siste ukene, ønsker Oddrane å komme med en oppfordring til alle supportere.

Hei alle sammen!

Den senere tiden har det vært en del negativitet og misnøye på våre kamper, både hjemme og borte. Det at lagets prestasjoner svinger fra tid til annen er helt normalt, og noe vi har sett tidligere og kommer til å se ved senere anledninger

Det viktigste for oss som supportere er da å støtte gutta på banen. Spontane reaksjoner i kampens hete er selvsagt ok, men gjentatt kjefting og hets mot spillere hjelper ikke på prestasjonene.

Vi i Oddrane supporterklubb stiller oss ikke bak disse negative ropene og hetsen mot egne spillere.

Oppfordringene er som følger:

Takler du ikke at det står en og flagger foran deg, flytt deg til en annen plass på feltet.

Har du noe imot at vi har personer med hettegenser som er litt yngre og kanskje like kjekk som du var for 25 år siden på feltet, finn deg en annen plass på stadion.

Takler du ikke at det er noen nye som faktisk prøver å dra i gang heiarop og sanger, med eller uten ropert, da er det også mange ledige seter på et annet sted på stadion hvor det ikke synges.

Er noen plaget av mygg og vil danse med disse, finn dere ei myr uti skauen og kjøp myggspiral. Vi vil ikke ha tilløp til slåssing innad i vår gruppe, og vi har nulltoleranse for dette både på hjemme- og bortekamper.

Vi har også fått en del klager på dårlig oppførsel på Fort Falkum når vi viser Odd sine bortekamper der. Det handler blant annet om stoler som sparkes, og gjentatt kjefting.

Er det en oppførsel som du ville hatt hjemme i din egen stue? Neppe.

Jeg håper vi kan stå samlet fremover, og synge av full hals. At vi står sammen og støtter laget selv om det går i motbakke

Gjør dine negative og sinte utrop om til noe positivt og bra! Tenk om alle som kjefter hadde sunget med til en hver tid … da hadde det blitt trøkk på tribunen vår da. At de personene det gjelder har kraftige stemmer har vi alle hørt i vredens utrop.

Syng med for Oddrane.

Vær positiv, vær Odder

Positiv og kraftfull hilsen

Hans Rune Aadalen

Leder Oddrane

2 thoughts on “Appell fra lederen”

  1. Bra sagt, skrevet og riktig. Men det er på tide at Oddrane supporter klubb er mer på banen for sine supportere. Synes det er langt mellom vær gang de gjør noe som synes. Det ble gjort langt mer tidligere med sine supportere. Kommer sikkert svar at det er opp til en vær supporter å vise seg frem osv. Men det er derfor vi har en supporter klubb for at den skal være en spydspisser for sine supportere.

    1. Hei Tor! I supporterklubben jobber vi hardt for å gi våre supportere de beste forutsetninger, men vi kan alltid bli bedre. Er det noe spesielt du har i tankene? Ideer og tilbakemeldinger er noe vi mottar med takk.

Comments are closed.