Årets talent og Årets spiller

Sjekk hvem som stakk av med årets talent og årets spiller!

Tradisjon tro har Oddrane Supporterklubb æren av å kåre årets spiller, og årets talent. Som i tidligere sesonger så har det vært et vanskelig valg, men styret mener at de har kommet frem til to verdige vinnere.

Årets talent går til en spiller som har hatt en god utvikling gjennom hele sesongen, og har vært én av bærebjelkene i et 2. lag som har prestert godt i en tøff Postnord-avdeling. Styret i Oddrane tror han står foran en lys fremtid, og mener at denne prisen er ham vel fortjent. Vi gratulerer John Kitolano!

odd-2-moss-sept-2016_1u1jmzt6ix1nf1ra0zwkgxw3xo

John Kitolano i farta! Foto: Morten Tollefsen

Årets spiller går til en spiller som med høy arbeidsinnsats og lidenskap har båret laget fremover både på gode og dårlige dager. Vedkommende er en viktig brikke både offensivt og defensivt, og har på høsten vippet flere kamper i Odds favør. Han er jordnær og har et stort Odd-hjerte, og styret er stolte over at denne karen er Odd-spiller. Vi gratulerer Fredrik Nordkvelle!

odd-sogndal-okt-2016_15y2icz8j1g321lf7zyzjwv9jn

Fredrik Nordkvelle feirer den viktige utligningen mot Sogndal sist søndag. Foto: Morten Tollefsen

Dette er to priser som deles ut for å inspirere til, og synliggjøre, det harde arbeidet som legges ned hver dag. Vi både håper og tror at alle i og rundt Odd fortsetter med den gode jobben som gjøres, for det betyr mye for oss som er glade i Odd og Telemark.

Nå gjenstår det bare å knuse Tromsø!