Bli klar for 2019!

Har du husket å forlenge medlemskapet ditt?

NB: Medlemskap er inkludert i sesongkortene på Oddrane-feltet. Har du, eller skal du kjøpe dette, så kan du se bort fra denne saken.

Sesongen 2019 nærmer seg med stormskritt! Både Odd og Oddrane ser frem mot en jubileumssesong, hvor det i tillegg til 125-årsjubileum og 20-årsjubileum forhåpentligvis blir mye å feire. Har du husket å fornye medlemskapet ditt? Hvis du ønsker å melde deg inn, så står det innmeldingsinformasjon nedenfor.

Forlenge medlemskap

Flere har allerede fått giro i posten, og det er helt supert om du har betalt denne. Om du ikke har fått giro, så er det enkelt å fornye medlemskapet på andre måter. Du kan sende til kontonummer 1594.37.10004 og merke med kontingent og navn, eller så kan du Vippse til vippsnr. 22745. Spørsmål om dette kan rettes til post@oddrane.no

Prisen for hovedmedlemskap er 300 kr., mens prisen for juniormedlemskap (16 år eller yngre) er 150 kr.

Vil du melde deg inn?

Ønsker du å bli medlem i Oddrane supporterklubb, og benytte deg av mulighetene dette gir? Da kan du gjøre følgende:

– Møte opp på Oddranes årsmøte, som avholdes hvert år i starten av februar. Informasjon om dette kommer ut i god tid.

– Møte opp på Fort Falkum.

– Ved å sende en skriftlig innmelding til Oddrane Supporterklubb pr.e-post (post@oddrane.no) eller post (Oddrane Supporterklubb, Postboks 47, 3705 Skien).

Adresseendring og utmelding skal sendes skriftlig til nevnte e-post eller postadresse.

Priser

Kontingenten utgjør per dags dato:

  • Hovedmedlemskap:  kr. 300.-
  • Juniormedlemskap:  kr. 150.-

Som juniormedlemmer regnes alle som er 16 år eller yngre. Et medlemskap skal sikre samtlige som tegner dette redusert pris på inngangsbilletter til samtlige av ODDs hjemmekamper.

Vi gleder oss til sesongstart!