Før kampen: Godset – Odd

Hvorfor lukter det sånn av drammen og Godset?

Er det beliggenheten i eksosrøyken, eller det faktum at bynavnet er en avledning fra norrønt, og betyr «smått avfall»? Er det den generelle leflingen med Marcus Pedersen? Hva vet vel vi.

Uansett, det er ikke mange som liker denne byen. Nesten uansett hvor i landet man befinner seg, så er det ikke vanskelig å finne noen som ikke liker drammen. Begrunnelsene kan være av ymse karakter. Det kan eksempelvis være traumer fra noen litt for langtekkelige omkjøringer gjennom sentrum på 80-tallet, eller frykten for å treffe på mannen/dama som en sein natt påførte noen litt for permanente fysiske og psykiske merker. Ulike argumenter, samme resultat.

Nok om det!

Er det ikke deilig når de bare flyr inn? Det sekundet da du skjønne at dette er noe ekstraordinært, det glemmer man ikke. Du har sikkert sett det opp, ned og istykker nå: frisparket til Espen Ruud. Hva skal man si? At mannen kan frispark er det ingen tvil om, men dette var nesten for mye av det gode. Gjør det gjerne igjen!

Tre poeng mot Glimt var en liten opptur, og det er lov å være optimist inn mot dette oppgjøret. Selv om målene for øyeblikket må klemmes ut av en tube med alt for liten åpning så skapes sjanser, og bevegelsene er der. Den siste biten handler i hovedsak om å skru opp tempoet den siste biten, og være litt skarpere foran kassa. Da er det mange som vil slite med å henge med, og kanskje spesielt et lag som presterer å slippe inn tre mål mot Tromsø. Man har vel trua, har man ikke?

Heia Odd!

PS:

Om du leser dette før kl. 12.00, så minner vi om at det fortsatt er ledig plass på bussen? Om du vil slenge deg på, så tar du kontakt med Oddrane hotline (988 21 634) i en fantefart!