Før kampen: Odd – Bodø/Glimt

Nå er det på tide å starte poengsankinga!

Tendensene var både mange og gode mot Rosenborg, og hjemme mot jojoene Glimt så bør det løsne. Nå kan ikke kampbloggeren skryte på seg å ha sett gultrøyenes kamper i år, men laget er jo kjent for å være bedre offensivt enn defensivt. Alternativt mindre dårlig, alt ettersom.

Kampbloggen spådde før bataljen mot trønderne at Hoff og Risa har potensiale til å bli viktige bidragsytere, og prestasjonene i oppgjøret gjorde ikke forfatteren mindre sikker. De unge tilvekstene viste store offensive kvaliteter og ferdigheter vi har savnet i dette laget. Selv med skader på sentrale spillere før pause så ble det skapt mer trykk i boksen enn noe annet vi har sett det siste året av et Oddlag.

Disse tendensene kan fort komme til nytte mot et Glimt-lag som etter forrige runde ble dissekert i lokalblekkene. Hjelpeløst, tragedie, og pinlig er alle ord AN og Bodø Nu lar vanke i overskriftene etter hjemmekampen mot FK Haugesund. Ser vi på høydepunktene så hadde de store problemer i ankomstfasen, og haugianerne kunne med enkelthet tre seg gjennom på kantene. Dette er en svakhet som passer Odd som fot i hose, og med et høyt balltempo så vil det bli mye rom å ta av.

Derfor har kampbloggen tro på en festlig kamp denne søndagen! Vi kan nesten garantere opptil flere mål, noe som ikke har vært resepten de siste månedene. Gutta står foran en gylden mulighet, og kan legge en litt traust start bak seg. Og med en sterk tribunestemme, så blir alt mye lysere. Dette blir bra!