Før kampen: Storm – Odd

Gi oss en fest!

Første runde i cupen er årets sikreste vårtegn, og nå står vi her. Hele landet blomstrer, og da passer det jo fint av vi skal ut og vanne grasrota. For det er jo ingen blomst uten stilk, som man sier.

Som mange vet så rykket Storms BK opp i 3. divisjon før årets sesong, eller Norsk Tipping-ligaen som det heter på forbundsmunne. Der har de fått en tøff start, med 1-8 i protokollen og null poeng på tre kamper. Selv med Odd-ansatte Tarjei Fiskum i rekkene, så har altså sesonginnledningen ikke vært rosenrød.

Dette er dog ikke første gang Storms BK lefler med storheter i norsk fotball. Blåtrøyene satt faktisk ved elitens bord da hovedserien kom til live i 1948/49, men rykket ned sesongen etter. Siden den gangen har det stort sett gått nedover, før trenden nå har snudd de siste sesongene.

Noe annet enn en komfortabel seier vil være en gedigen nedtur. Odd skal være bedre på alle mulige måter, og vi kan ikke se hvordan gutta skal tape dette så lenge kampen tas seriøst. Og vi er trygge på at Deilef og gjengen ser på dette med største alvor.

Vi håper å se mange sorte og hvite på Bratsberg idrettsplass denne kvelden. Odd og Telemarksmodellen er avhengige av at klubbene i distriktet styrkes, og dette er en fin måte å bygge opp breddefotballen.

Og det er jo kjekt å støtte gutta på vei mot Ullevaal.

Heia Odd!