Før kampen: TIL – Odd

Snakker vi sikker B?

Vi er tilbake på sporet! Børvis og gutta fortjente seieren mot godset, selv om prikken over i-en kom som et sportslig, men uunnværlig postskriptum (også kjent som PS). Selv om avgjørelsen utspilte seg på overtid, så var det mye som stemte for Oddrane denne ettermiddagen. Gode bevegelser trigget flere store sjanser, og gjestene slapp sjeldent til. Dette lover godt for oppgjøret i nord!

Vi skal altså til Nordens Paris førstkommende søndag, hvor et vaklevorent Tromsø IL venter oss. Gutan har fått en tøff start på årets sesong, og med fire poeng fanget er sisteplass beholdningen så langt. Sleng på en real skadebonanza i de bakre rekker, så kan vi vel anta at vi tar favorittstempelet på Alfheim. Det burde gutta tåle.

Det er nummeret før rødtrøyene må hente opp juniorer for å dekke opp i forsvarsrekka. Inn mot denne kampen er forsvarerne Simen Wangberg, Artem Sokol og Jostein Gundersen skadet, hvilket vil si at tre av fem TIL-forsvarere ser kampen fra tribunen. I tillegg må de sannsynligvis stille uten skadde Runar Espejord, Mushaga Bakenga, og definitivt uten utviste Marcus Holmgren Pedersen. Skadetrøbbel? Det kan man si. Derfor blir det vanskelig å si hva vertene vil stille med, men uansett må noen trekkes ned i uvante posisjoner, og nye relasjoner.

Det kan passe Odd perfekt. Med gutta i form ser vi raske spillvendinger og mange samtidige bevegelser, og i et nykomponert forsvar vil det fort oppstå rom og posisjonerings/markeringsfeil. Ved flere anledninger har vi sett gutta utnytte slike rom godt, og hvis Kaasa og Hoff fortsatt klarer å fylle opp rundt Børven, så kan dette fort bli svært hyggelig!

Statistikken der oppe er ikke all verdens, men vi har tidenes mulighet til å pynte på denne. Vi håper å se mange sorte og hvite på tribunen, selv om det naturligvis ikke blir arrangert tur til denne kampen.

Om du skulle holde deg i hjemlige trakter, så er du hjertelig velkommen på Fort Falkum. Her åpnes dørene kl. 16.30, og alle over 18 år er velkomne.

Heia Odd!