Fra oss, til deg!

Julaften er rett rundt hjørnet, og her er vår hilsen til deg!

Vi skriver 23. desember, og julaften nærmer seg med stormskritt. Lukta av ribbefett begynner å sette seg, og juletreet har fortsatt tilgode å avsløre sin mer naturalistiske side. Vi har fortsatt tilgode å panikkhandle julegaver, så alt er ved det gode, gamle.

Det er noe fint ved denne tiden, selv om tippeligaballen nå er på sitt mest fraværende. Dette er tiden for det samholdet og omtanken vi egentlig burde påspandert oss hele året, men som nå gir oss muligheten til å vise verdsettelse for de vi har kjær.

Vi i Oddrane faller nok også inn under setningen ovenfor. Om vi er flinke nok til å vise verdsettelse ovenfor alle med sort og hvitt hjerte er opp til andre å vurdere. Dessverre er det vanskelig å kunne nå ut med varme og omtanke til alle dere som engasjerer dere i denne fantastiske lidenskapen som heter Odd, men vi prøver.

Men, du fantastiske og unike Odder som leser dette, skal vite at vi er glade for at du er den du er, og vi håper du får en innbringende, minnerik og særdeles gledelig jul!

Vennlig hilsen alle oss i Oddrane supporterklubb.