I disse koronatider

Dette er noen møkkadager, er det ikke? Det går over!

Det er spesielle tider vi lever i. Om 20 dager skulle Odd-sesongen sparkes i gang, men et bittelite virus har bokstavelig talt tatt oss med storm. Det er ikke ofte fotballen kommer i annen rekke, men nå er den det. Frykten for å bli syk er stor, og mange er redde for å smitte noen man er glade i. Samtidig er det stor usikkerhet i arbeidsmarkedet, og permisjonsfrykten er i høyeste grad tilstedeværende. Alt dette er dritkjipt for å si det folkelig.

Vi håper å være på fote igjen så snart som mulig. Men vi er ingenting uten hverandre, og Oddere bryr seg om sine medsupportere, gjør vi ikke? Dette skal vi komme oss gjennom, selv om det krever en dugelig dose disiplin. Vi skjønner at det er vanskelig å holde endorfinene i sjakk når du ser Christian Flindt Bjerg flikke inn 2-1-målet enda en gang, men det er ikke tiden for å dundre sveiseblindbananas ut på handelstorget og klemme de femti første og beste forbipasserende. Det er ikke tiden for å invitere bestemor til din egen Odd-bursdag 29. og 31.mars. Ikke svigermor heller. Ikke noen, faktisk. Det er ikke hver dag en idrettsklubb og en ballklubb feirer henholdsvis 135 og 126 år, men tidens hedersgest er å la det være. Så får de tusen hjem heller ta en skål hver for seg. Alene sammen!

Moralen i denne historien er:

Ta vare på hverandre. Ta helsemyndighetenes råd og krav på alvor. Og dropp den jævla hytta. Nissedal, Vrådal og Kragerø er fantastiske steder, men ikke nå.

Odd trenger deg

Disse dagene er knallharde, også for den klubben vi setter aller høyest. Odd taper stort på dette viruset, og vi kan få se alvorlige konsekvenser av dette. Derfor kan dette være ditt viktigste år som Odd-supporter. Vi skal ha respekt for at mange nå opplever en usikker privatøkonomi, så vi appellerer til alle som har litt til overs.

Det sesongkortet du kjøper i år kan bli det viktigste kortet du har kjøpt. Likeså hvis du velger å ikke be om refusjon, om det alternativet skulle dukke opp. Har du noengang vurdert å melde deg inn i Odd, så bør du gjøre det nå. For mange har Odd vært et lyspunkt i livet, og det er en reell sannsynlighet for at det vil komme alvorlige konsekvenser i kjølvannet av denne krisen. 60 ansatte lever i usikkerhet, det sportslige kan få et kraftig skudd for baugen, og i en nær marerittaktig fremtid så kan Odd gå konkurs. Odd trenger deg mer enn noensinne!

Når vi er inne på Odd, så vil vi også minne om at Odds treningsbaner ikke er stedet å være nå. Vi heier på alle som vil bli den nye Børven eller Rossbach, men talentet skrinlegges ikke om du må flytte treningen inn og hjem en liten stund.

Samtidig vil Odd be om forståelse for at ting tar litt lenger tid i 3. etasje for øyeblikket. Der er det etter det vi vet få tilstede, da hjemmekontor er stikkordet også her.

Da er det dags for å avrunde denne lille appellen. Ta vare på hverandre. Vær sosial over telefon, facebook, snapchat, og morsekoder. Tenk litt ekstra på de svakere i samfunnet. Og husk at dette går over, før eller siden.

Vi ses til sesongstart!