Idag er dagen!

Sesongens siste kamp blir spesiell på mange måter.

Nå er altså dagen her; årets siste fotballkamp. For aller siste gang før nyttår skal vi se guttane i aksjon, og kanskje blir det kronet med nok et europacup-eventyr. Riktignok er det avhengig av at Rosenborg slår Sarpsborg i cupfinalen, men idag kan vi gjøre vår del av jobben. Idag er siste mulighet til å se Occéan hente nye mål opp av gavesekken, eller se Eriksen dundre inn i duellene som en rakett på nyttårshimmelen.

Det er også siste mulighet til å se Frode Johnsen. Som den hedersmannen han er, fortjener han å gå ut med et smell. I denne forstanden blir dette en spesiell kamp, for det er en unik person som vandrer ut av toppfotballen. Frode legger en enestående karriere bak seg, og han har skrevet seg inn i Odds og norsk fotballs historie med fynd, klem og gullskrift med feit font. Møt opp, og gi din honnør til verdens yngste 41-åring!

Idag blir første mulighet til å prøve andre-etasje som supporterfelt. Det er nevnt flere ganger tidligere, men idag skal altså både bass og sopran synge sine hjerter ut på felt J2. Dette er et prøveprosjekt, hvor både vi og du får muligheten til å se hva dette kan gi oss.

Dette er en dag for farvel, samhold, kamp og spenning. Noen spillere vet vi takker for seg, mens andre ser vi kanskje ikke igjen. Man vet aldri hvor livet og karrierene tar veien. Dette er en dag hvor vi kan bringe Odd og Telemark ett steg videre, ved å fundamentere for nye eventyr, flere tokt med pila på kassa.

Idag er dagen. Gir vi alt, tar vi alt.