Kakeparty og gratistur for førstegangsreisende!

En tur det virkelig smaker av!

Har du hatt lyst til å bli med på bortetur i år, uten å ha tatt steget? GRIP SJANSEN NÅ! På turen til Lillestrøm 11. september kjører vi gratistur for alle som ikke har reist med oss denne sesongen. Det eneste som forutsettes er at du er medlem, eller melder deg inn. Det ordnes enkelt på turen, og koster 250 kroner(Voksen) og 100 kroner(Barn). Ved å melde deg inn får du også rett til å bli med på fremtidige turer for en veldig rimelig penge. 

På denne turen kjører vi både stemnings- og alkoholfri familiebuss, slik at det er noe for alle. Stemningsbussen drar til Lillestrøm et par timer i forkant, mens familiebussen drar rett til stadion. Påmeldingsinformasjon, samt annen praktisk info, finner du her

Husk at kampbillett kommer i tillegg.

Kakeparty!

VI ELSKER KAKER! Derfor setter vi bakegruppa i gang på denne turen, og serverer de deiligste og søteste smaker på alle bussene. Det vil bli noen gluten- og nøttefrie fristelser,slik at alle skal få noe å kose seg med. Og kanskje har du en masterchef i magen? Bak en kake selv, da vel! Alt som smaker av seier er velkomment.

One thought on “Kakeparty og gratistur for førstegangsreisende!”

Comments are closed.