Medlemskap i 2020

Betal medlemskontingenten innen 25. mars, og bli med i trekningen om tur for to!

Hvis du betaler medlemskontingenten innen 25. mars, så kan du vinne turgavekort på 1500 kroner!

11. mars forbød Helsedirektoratet arrangementer med over 500 tilskuere, og det får store konsekvenser for sesonginnledningen, og turene til Stabæk og Vålerenga. Derfor er premien nå omgjort til et gavekort som vinneren kan bruke ved en senere anledning.

En ny sesong er rett rundt hjørnet, og det er på tide å gjøre seg klar. Som medlem i Oddrane får du billigere borteturer gjennom hele sesongen, i tillegg til at du bidrar til at Oddrane og Fort Falkum kan opprettholde og utvikle alle aktiviteter gjennom 2020. Nytt av året er at sesongkort ikke inkluderer medlemskap. Dette må kjøpes separat.

Kontingenten er som i 2019; 300 kr. for hovedmedlemskap, og 150 kr. for juniormedlemskap (til og med 16 år).

Vi jobber hardt med å få på plass et nytt og langt mer brukervennlig medlemsregister. Vi håper å ha dette på plass før sesongstart. Inntil videre foregår fornyelse og innmelding som beskrevet nedenfor.

Spør oss gjerne om du lurer på noe. Kontakt oss på post@oddrane.no, Oddrane hotline (988 21 634), eller på vår facebookside.

Fornye medlemskapet

Hvis du er medlem fra tidligere, så kan du betale med bankoverføring (kontonummer 1594.37.10004), eller på Vipps. Husk å merke betalingen med ditt navn, slik at vi kan koble betalingen opp mot medlemskapet. Vippsnummeret er #22745.

I tillegg kan du betale kontant på årsmøtet 5. februar.

Faktura vil bli sendt ut før sesongstart. Hvis du mottar denne selv om du har betalt, så kan du se bort fra fakturaen. Kontakt oss om du har spørsmål eller er usikker på noe.

Innmelding

Innmelding gjøres ved å sende en skriftlig innmelding til Oddrane Supporterklubb pr.e-post (post@oddrane.no) eller post (Oddrane Supporterklubb, Postboks 47, 3705 Skien). Du kan også melde deg inn ved oppmøte på Fort Falkum på årsmøtet, ved hjemme- og bortekamper.

Ikke glem sesongkortet!

Vi går inn i en ny og spennende sesong, hvor vi endelig får en etterlengtet plassering på Dominostribunen. Her får vi en egen inngang, og egne fasiliteter. Vi skal sørge for at W-feltet blir det livligste på stadion! Det beste og enkleste er å skaffe seg et sesongkort. Mange har allerede kjøpt et, og du kan sikre deg ditt kort ved å gå inn på denne lenken.

Heia Odd!