Meld deg på høstens turer!

Bli med til Kristiansand, Kristiansund og Haugesund! Og sjekk ut godbiten vi serverer 15. – 16. september.

Sommeren står på, men høsten kommer fortere enn du aner. Vi går en spennende andre halvdel i møte, og med en rekke bortekamper på menyen. Først ut er Tromsø 1. juli, men det blir av naturlige årsaker ikke organisert tur til nordens paris. Hvis du vurderer å ta turen oppover, så anbefaler vi dette facebookarrangementet.

Neste på plakaten er Kristiansund 5. august. Her satser vi på minibuss eller nisetere, og vi prøver å gjøre det så billig som mulig. Påmelding og mer informasjon om turen finner du her. 

En ny nordlandstur står foran oss 20. august. Vi snakker da om Bodø, og heller ikke denne gangen blir det organisert tur. Sjekk ut dette facebookarrangementet om du vurderer å sette deg på flyet.

Kampene borte mot Start har gitt oss mange minneverdige øyeblikk. Hvem kan vel glemme cuptriumfen i 2008, 1-3 i 2011 og 0-4 i 2015? 27. august skal nye triumfer meisles! Det er dessverre mandagskamp (send gjerne et føkkju til NFF), men vi håper at alle som har anledning tar turen ned. Vi arrangerer busstur, og informasjon og påmelding finner du her. 

Vi har hatt flere vellykkede overnattingsturer de siste årene, og 15. – 16. september slår vi til igjen. I forbindelse med bortekampen mot Sarpsborg 08 så klinker vi til med overnattingstur til Gøteborg! Vi regner med å kunne starte påmeldingen neste onsdag, og kan allerede nå røpe priser ned mot 500 kroner … som inkluderer både båt, buss og hotell!

Sandefjord er årets korteste bortetur, og også til dette oppgjøret vil vi strekke oss lenger enn vanlig. Alt er ikke klart helt ennå, men vi kan love at turen til hvalfangerbyen 29. september blir veldig bra!

Mange lag ser mot Haugesund stadion med gru, men det har vi ingen grunn til. Odd har faktisk vunnet fire av de seks siste oppgjørene på haugiansk jord, og 21. oktober skal den statistikken bli enda kjekkere. Av ulike årsaker så blir dette årets siste organiserte tur, så dette vil du ikke gå glipp av! Påmelding og mer informasjon finner du her.

5. november er det duket for en ny tur til Trondheim. Pampene i NFF har funnet det for godt å flytte oppgjøret til mandag, og derfor blir det vanskelig å organisere buss. Sjekk ut dette facebookarrangementet om du lurer på å finne veien oppover!

Årets siste bortetur går av stabelen 24. november. Bergen og Brann er vårt mål, men på grunn av usikkerheten rundt fjellovergangene vinterstid, så blir det ikke buss til vestlandets hovedstad. Sjekk ut dette facebookarrangementet om du vil være med på årets siste bortekamp.

NB: Ikke glem at både Widerøe og Norwegian kjører kampanje på sine innenlandsturer! både til Tromsø, Bodø, Trondheim og Bergen finner du nå priser ned mot 599-! Kampanjene avsluttes 25. juni.