Overnattingstur til Kristiansund

Hold av 27. – 29. oktober!

Forrige sesong gjennomførte vi tur til Trondheim, hvor man for 200 kroner fikk både buss og overnatting inkludert. Det ble en kjempesuksess, og nå gjentar vi bedriften! Søndag 29. oktober tar Odd turen til Kristiansund, og vi benytter anledningen både til å besøke en ny stadion, og utforske et sted vi ikke har sett i fotballsammenheng.

Vi har hørt mye positivt om Kristiansund, og gleder oss til å ta turen. I forbindelse med derbyoppgjøret mellom MFK og KBK ble det sagt at det er festligere i begravelse i Kristiansund enn bryllup i Molde. Og vi må jo se om det er hold i den påstanden. Ikke at vi har planer om å besøke en bisettelse på turen, men jeg tror du skjønner hva vi mener.

Vi skal overnatte på Thon Hotel Kristiansund, som skal være blant de bedre stedene i regionen.
Ønsker du å melde deg inn, slik at du er sikret de rimeligste prisene? Trykk her!

Påmelding

Hotellet er fullbooket, og har du ikke meldt deg på nå, så er det dessverre for sent.

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Husk at det er bindende påmelding! Fra 25. september må du betale om du melder deg av.

Planer og aktiviteter

Ankomst Kristiansund i 9-tiden, og vi tar sikte på å kunne sjekke inn så fort som mulig. I løpet av dagen satser vi på felles aktiviteter og bespisning for de som ønsker det. Det anbefales å sjekke ut dette facebookarrangementet, hvor informasjon deles fortløpende.
 
Kampstart er søndag kl. 18.00, og hjemreise rett etter kampslutt.
 
Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Kampbilletter

Kampbilletter kan kjøpes her(så snart det er klart), eller i døra. Vi anbefaler førstnevnte, da det som regel er billigere og du slipper køen i billettluka.

Reisereglement

Finner du her.

Annet

Om du har spørsmål angående reiser, så kan disse rettes til post@oddrane.no, Oddrane Hotline (988 21 634) eller vår facebookside.

Hall of fame

Vi hadde ikke klart å få denne turen uten generøse støttespillere. Til nå har vi klart å få inn nesten 50.000 kroner, noe som naturligvis hjelper oss stort. Vi vil rette en stor takk til:

Odds Ballklubb

Odd

Berit og Yngvar Borgersen

Arkaden

Arkaden

Skagerak Energi

Skagerak

Meny

Meny_butikkjede_norgesgruppen_logo

Reklameservice

Reklameservice

Tusen takk alle sammen! Denne lista vil bli oppdatert fortløpende.