Overnattingstur til Stavanger?

Vi kickstarter årets overnattingssesong!

Etter å ha signert med et nytt busselskap (dette avslører vi når anledningen byr seg), kan vi endelig planlegge overnattingsturer! Og første mulighet er Viking og Stavanger fra 22. – 23. april. Fordi avbestillingsfristen på hotellet er én måned, så må vi ha rask respons fra alle som vil være med. 21. mars kl. 18.00 må vi ha så mange påmeldinger at det er økonomisk forsvarlig å kjøre tur. Hvis vi ikke klarer det, så vil det bli satset på vanlig direktetur, som det ble lagt opp til i utgangspunktet.

Prisen for herligheten blir småpene 1130 (tomannsrom) og 1330 (enkeltrom). Alt pr. person. Dette er medlemspris. Om du ikke er medlem, så koster det 100 kroner ekstra. Ønsker du å melde deg inn, slik at du er sikret de rimeligste prisene? Trykk her!

Vi skal overnatte på Thon Hotel Maritim, som ligger sentralt i byen. Påmelding gjøres ved å fylle ut online påmeldingsskjema, som du finner her eller ved å scrolle ned. Alternativt så kan du sende sms til Oddrane Hotline, hvor du oppgir navn, tur, romtype og eventuell romkamerat, og påstigning. Eksempel: «Marte Johnsen, Viking overnatting, enkeltrom, Fort Falkum».

Online påmelding

Reise

Dette er avreisetidene:

Lørdag 22. april

08.00: Fort Falkum

08:15: Porsgrunn Kammerherreløkka

08:20: Moheim

Ankomst Stavanger ca. kl. 17.00

Kampstart er søndag 23. april kl. 18.00

Turen krever minst 30 påmeldte.

Husk at det er bindende påmelding fra påmeldingen er bekreftet! Om du ikke møter opp så tilsendes krav om betaling.

stavanger

Reisereglemet

Finner du her.

Betaling

Dette kommer vi tilbake til så snart alt er klart.

Til slutt

I fjor gjennomførte vi flere svært vellykkede overnattingsturer, og vi har stor tro på at det blir like gøy i år. Stavanger er en levende by, og vi vil satse på aktiviteter for alle! Så bli med, dette vil du ikke angre på.