Påskekonkurranse med flott premie!

Er du klar for en Odd påske?

Noen opplever det som høytidsdager, mens andre ser på det som fridager. Uansett så er påsken en tid fylt med mange gode minner og opplevelser. Og om du er villig til å dele et bilde av dette på Instagram, så kan du stikke av med tur for to til Stavanger! Turen går til oljebyen søndag 23. april, og premien inkluderer buss og kampbillett. Verdien på dette blir omtrent 1500 kroner (avhenger av prisen på kampbilletten). Hvis turen av en eller annen grunn skulle bli avlyst, så blir premien omgjort til et reisegavekort med tilsvarende beløp, som kan benyttes på valgfrie turer arrangert av Oddrane.

Det du må gjøre er å legge ut et Odd-relatert påskebilde med hashtagen #oddrane, og du er med i trekningen. Eksempler på motiver kan være et Odd-skjerf på skitur, et vaiende balkongflagg i solveggen, eller noe annet kreativt. Mulighetene er mange. Opplastingsfristen er førstkommende søndag kl. 23.59, og trekningen vil foregå på Fort Falkum mandag 17. april rundt kl. 18.00; altså to timer før kampen mellom Odd og Tromsø.

Informasjon om turen til Stavanger finner du her. Om du skulle ha spørsmål om konkurransen, så kan du rette disse til oss på facebook, til post@oddrane.no eller Oddrane Hotline (988 21 634).

One thought on “Påskekonkurranse med flott premie!”

Comments are closed.