Reisegruppa er klar!

Disse skal sende deg Norge rundt i 2017!

Reisegruppa har nå funnet sin form, og planleggingen er allerede godt i gang. Som tidligere skrevet presenteres vårens turer (med forbehold om endringer) på torsdag, og vi gleder oss stort. Om du lurer på hvem det er som har hovedansvaret for reisevirksomheten, så bør du fortsette lesningen her. Reisegruppa 2017 består av følgende medlemmer:

Therese Berg

therese
Foto: Jesper Friberg

Therese Togstad Berg er en dedikert Odd-supporter, som har vært en del av supporterklubben i flere år. Hun har erfaring fra supporterarbeid i ulike sammenhenger, og jobber til daglig i Idrettsforbundet. Berg har ved flere anledninger bidratt frivillig på turer, og tar nå steget opp i reisegruppa. Her skal hun jobbe med både planlegging, gjennomføring og evaluering av turene. I tillegg skal hun i år beklé en talsmannsfunksjon i Oddrane.

Alexander Almvik

14317531_10153729367481962_1004835202385885298_n
Foto: It’s an Odd world

Alexander Almvik har i flere år nå bidratt aktivt i supporterklubben, både som styremedlem og med andre oppgaver. Han var med i reisegruppa ifjor, og skal fortsette med dette i år og. I tillegg til dette skal han fortsette å jobbe med hjemmesiden og sosiale medier.

Om du skulle ha spørsmål om turene, så svarer både Therese og Alexander mer enn gjerne på disse. De har tro på at det blir en svært spennende sesong, og de garanterer at 2017 blir et gøyalt år på veien. Flere nye grep og konsepter er rett rundt hjørnet, og de har stor tro på at dette vil bidra til at det blir mange Oddere på de ulike bortetribunene.