Sjefen taler!

 

God sommerpause til alle Oddere.

Nå har vi gjort unna en historisk bra vårsesong, Laget har imponert oss, begeistret oss, og frustrert oss (til tider). Andreplass på tabellen. Fem fattige poeng bak kopiene fra Trondheim. Det bare må bli en fantastisk spennende del to av årets tippeliga. Innimellom dette kommer gleden av å få delta i Europacup. Liver er morsommere for den som er glad i fotball.

Mange var skeptiske, og visket om at det å flytte opp i øvre plan på tribunen ville bli feil. MEN: Tifogruppa, IDG, og resten av Oddrane har motbevist dette til gangs. Vi har fått et levende felt på stadion. Vi får nye mennesker med oss på sang og flagging. Andre lags supporterklubber, medier, og andre med sans for fotball skryter av det vi får til oppe på toppen. Jeg er stolt og beæret over å være supporterleder for verdens beste gjeng.

Takk til alle frivillige på Fort Falkum. Vi har ikke rottingmøbler å lokke med, men vi har en fantastisk gjeng med frivillige som gjør en utrolig innsats. Alle er der for at DU, og nettop du, naboen din, morra di, eller kanskje tilogmed gubben din skal kunne kose seg med andre Oddere før og etter kamp. Takk til alle som kommer på kamp og støtter laget i vårt hjerte. Takk, og god sommer til dere alle sammen.

Leder Oddrane Supporterklubb

Hans Rune Aadalen