Stand Up Grenland

Høsten 2016 har Oddrane Supporterklubb inngått et samarbeid med Stand Up Grenland, hvor vi blant annet kan tilby deg stand-up-show med noen av norges beste komikere på Folque Cafe i Skien. Disse billettene koster kun 100 kroner, og de fås ved å sende mail til alexander@oddrane.no. Alle arrangementer har 20 års aldersgrense, men 18- og 19-åringer kan få innpass om de skriver dette i mailen. Det er begrenset antall plasser på alle show, så vær rask.

Her er showene du kan velge mellom:

 3. november kl. 21.00: Dex Carrington m.fl.

dex_pic_for_fb_page

Hentet fra http://www.standup.no:

Dex har nylig vært på turne rundt i Norge med soloshowet ”Great Dexpectations” og spilte for fulle hus både på Studentersamfunnet i Trondheim og Rockefeller i Oslo. Han har i tillegg holdt en rekke foredrag for bedrifter og universiteter rundt om i landet Dex er best kjent fra tv serien, ”Dexpedition” fra MTV og VGTV, som nå sendes i land over hele verden, blant annet Brasil, India og Australia. Da serien ble nominert til ”årets TV-serie” i 2012 skrev nettmagasinet Natt og Dag om serien at ”Dex har en perfekt balanse mellom sjarm og ADHD, kombinert med et sylskarpt hode (et av de kvikkeste vi har sett på TV på lenge)”. Utenom å underholde i andre TV-serier som ”Dex does the gumball” og stuntrapportering TV2´s ”Sommertid”, er Dex en meget dyktig stand up komiker med en sterk tilstedeværelse og intelligent humor. Med hjelp av hans crew fra TV-prosjektene kan han dessuten produsere internfilmer og annet videomateriale til alle slags arrangementer.

NB: Standup er på engelsk

1. desember kl. 21.00: Vidar Hodnekvam m.fl. – «Hodnekveld»

_dsc4074_kopi_5317272a
Hentet fra http://www.standup.no:
Vidar Hodnekvam er en komiker du ikke kommer til å glemme. Gir alltid alt til publikum gjennom selvutleverende tekster og sjarme.

Vidar Hodnekvam er en av Norges mest hardtarbeidende komikere og har nå i flere år vært fast konferansier for klubbkveldene på Latter. Han reiser også over hele landet og utenlands og opptrer. Han har deltatt i flere tv-produksjoner og har hatt sitt eget show på VG-TV som heter VHS.

Vidar har gjort tonnevis med oppdrag for næringslivet og fungerer som komiker så vel som konferansier. Med selvutleverende tekster om alt mellom himmel og jord går han til verks med gutteaktig sjarme og karisma.

Av oppsetninger han har deltatt i kan vi nevne Stand Up Bergen´s juleshow anno 2009 og 2010 som begge ble belønnet med terningkast fem. Vidar var også med i 50 forestillinger på Latter med Feelgoods humorgalla, som også fikk terningkast fem i avisene. I 2013 vant Vidar prisen for beste opptreden på Humorfest i Bergen og i 2015 var han aktuell med showet Bergensbølgen på Ole Bull. I 2016 er han nominert til prisen årets stand-up-komiker under komiprisen! Vidars humor passer i enhver sammenheng og hvis man vil ha noe tilpasset ditt arrangement er det bare å spørre.

1. desember kl. 21.00: Igor Dunderovic

igor_04
Hentet fra http://www.igor.dunderovic.com:
Igor Dunderovic er utdannet i Produktutvikling v/ NTNU. Han har skrevet og produsert teater for barn og voksne og er selv utøvende artist og humorist. Igor har spilt gitar siden 1987 og har komponert og utgitt musikk til teater, visesang, folkeband og lettere politiske ytringer om integrering og norsk kultur.
Det første store prosjektet var et musikkteater for Mangfoldsåret 2008. Prosjektet fikk anerkjennelse og oppmerksomhet, dog forble innen teatermiljøet. “Igor Dunderovic har produsert og skrevet libretto til Sex, Drugs and Kalashnikov, en “kebabnorsk operette” med UDI- Under Dogs International, som ble en stor publikums og kritikerfavoritt” (sitat Konferanseprogram 25.05.09 v/Kultur- og Kirkedepartementet). Dermed, for å bryte det klaustrofobiske mønsteret ble neste prosjekt å melde seg på Norske Talenter sammen med fetter Elvis.

29. desember: Jonis Josef

lbqhivfz44fbz_qvnf0liws80fsevqetydtvxexfqleq
Hentet fra http://www.standup.no:
Jonis Josef er en ung aksjemegler og et nytt og friskt tilskudd til den norske humorscenen. Selv om Jonis kun har holdt på med stand up siden 2014, har han allerede rukket å gjøre et stort inntrykk, og har høstet svært god respons for sine vittige og sjarmerende natur. Han har opptrådd på diverse festivaler og stått på scener over hele landet. Han har også imponert oss på Latter ved flere anledninger. Jonis er en ny og spennende komiker det er verdt å få med seg.

Med sin unike bakgrunn tar Jonis deg med til en interessant verden full av humor. Alltid morsom, og alltid profesjonell. Dette er en komiker som må oppleves!

%d bloggers like this: