Styrevedtak angående bot for banestorming i Mariehamn

Dette er styrets konklusjon

Styret i Oddrane supporterklubb har kommet med følgende beslutning etter møtet 9.8.2016: Vi tar sterk avstand fra banestorming, og andre tribuneaktiviteter som ikke følger regler og normer gitt av UEFA eller NFF. Derfor kommer vi IKKE til å bidra med et beløp for å dekke inn noe av boten etter banestormingen.

Supporterklubbens midler er øremerket borteturer, TIFO og andre andre aktiviteter som tilgodekommer våre medlemmer, innenfor lovens rammer.

Oppførsel på Oddranes felt

Vi må alle huske på at vi står på et levende felt. Alle som har kjøpt sesongkort eller billett på feltet bør være klare over dette. Det kommer stadig klager på at det flagges for mye på våre felt. Flagging er en del av den levende tribuneaktiviteten, og spillerne syntes flagging og TIFO generelt er utrolig kult. Vi må ikke glemme at vi faktisk er der for Odds spillere!

Så min oppfordring til dere som føler at flagga skjermer for utsikten til banen er: Flytt dere lenger opp, eller litt til sidene. IKKE brøl ut følgene: FÅ NED DE JÆVLA FLAGGA!

Vi skal skape god stemning, og ikke negativitet og kjefting innad. Tenk over hva du hyler ut!

Er det noe du ville skreket hjemme i din egen stue når dine egne barn er til stede?

Husk at hele annen etasje på tribunen er vår tribune. Der er det fullt av muligheter til å se kampen uten å bli forstyrret av flagg/TIFO. Så mitt ønske fremover er at vi synger høyere, flagger mer, og hopper og lager masse liv.

Fotball er lidenskap og engasjement.

Rune Aadalen

Leder Oddrane supporterklubb.