Tur til Bærum!

Bærum skal farges sort og hvitt!

0-3, 1-3, 0-2, 1-3, 1-2 og 1-2. Det er fasiten etter de seks siste kampene på Nadderud. Søndag 9. april skal den rekka forsterkes! Da tar Odd turen til Bærum, og vi blir selvsagt med på lasset. Etter det som forhåpentligvis har vært en solid innledning, så skal plassen i toppen befestes allerede fra start.

Vi vet at mange kommer til å ta turen til Nadderud, og derfor setter vi opp busser for alle. Det blir både stemnings- og familiebusser, og det til en rimelig penge. Bare 200 kroner kreves (+100 for ikke-medlemmer), og nytt av året er at du ikke trenger å være medlem.

Påmelding

Du kan også sende sms til Oddrane Hotline (988 21 634), hvor du oppgir tur, navn, busstype og påstigning. For eksempel: «Mads Hansen, Stabæk, stemning, Moheim».

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Merk at bussene blir slått sammen om det ikke er nok påmeldte

Husk at det er bindende påmelding! Om du ikke møter opp eller sier ifra i god tid så tilsendes regning.

Kampbilletter

Kampbilletter kan kjøpes her, eller i døra. Vi anbefaler førstnevnte, da det som regel er billigere og du slipper køen i billettluka.

Reisereglement

Finner du her.

Til slutt

Det er alltid deilig å slå bæringene, og nå har det blitt en hyggelig vane. Selv om Nadderud ser ut som en tysk kaserne fra 40-tallet så er minnene både mange og trivelige, og vi håper at det forblir slik også etter denne søndagen. Men vi må ikke ta for gitt at det blir sånn, og god støtte fra tribunen kan være det som vipper det hele i vår favør.

One thought on “Tur til Bærum!”

Comments are closed.