Tur til FK Tønsberg

Bli med til byen som tror de er norges eldste!

Cupen startet så godt sist onsdag, og 5-0 er nok et resultat alle kan si seg godt fornøyd med. Nå går vi inn i cupens andre akt, og det er en tur til Tønsberg som venter oss!

Der blir vi tatt imot av Norges kanskje største mageplask, i form av FK Tønsberg. Laget skulle etter sammenslåingen ta Norge med storm, men har istedenfor satt seg som et kroneksempel på hvordan man IKKE skal styre en potensiell toppklubb.

Men uansett så blir det en interessant kveld på Tønsberg Gressbane, som selvsagt skal akkompagneres av oss i Oddrane. For en billig penge kan du sette deg i bussen som tar deg til Vestfolds hovedstad rett etter jobb. Prisen for herligheten er bare 100 kroner! Online påmelding finner du her, eller ved å scrolle ned. Du kan også melde deg på ved å sende sms til Oddrane Hotline (988 21 634), hvor du oppgir navn og påstigning. For eksempel: «Gudmund Hansen, Moheim».

Online påmelding

Reise

Dette er avreisetidene:

16.00: Fort Falkum

16.05: Skien Landmannstorvet

16.15: Porsgrunn Kammerherreløkka

16.20: Moheim

Kampstart er kl. 18.00

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Husk at det er bindende påmelding! Om du ikke møter opp eller sier ifra i god tid så tilsendes regning.

Reisereglement

Finner du her:

Billetter

Kjøpes i døra.

Til slutt

Forrige gang vi gjestet slottsfjellbyen, endte det med en komfortabel 4-1-seier mot byrivalen Eik. Vi tror at det blir minst like festlig mot byens beste og mest forhatte lag! Bli med, og stift et knusende kjennskap med en klubb vi sannsynligvis aldri kommer til å møte i serien.

Turens facebookside finner du her.

PS: Tønsberg tror de er eldst, men det er bare fordi de ikke vet at Skien etter all sannsynlighet er eldre. Om noen har lyst til å finansiere en utgravning for å bevise det, så blir vi veldig glade i vedkommende. Er du grei, får du en klem!