Tur til Lillestrøm

1, 2, 3 … i Lillestrøm skal det skje (igjen)!

Husker du hvor gøy det var da Espen Ruud forseglet både seieren og hat-tricket på Åråsen ifjor? Vi satser på at det blir like gøy denne gangen og! 8. mai er det duket for et nytt oppgjør borte mot Lillestrøm, og vi i Oddrane vil selvsagt tré inn på bortetribunen.

Ifjor sendte vi to busser til Lillestrøm med stor suksess, og vi jobber for å gjøre det like bra i år og. Det vil bli både stemnings- og familiebusser, og det til den nette sum av 200 (+100 for ikke-medlemmer).

Påmelding

Du kan også sende sms til Oddrane Hotline (988 21 634), hvor du oppgir tur, navn, påstigning og busstype. Eksempel: Maria Hansen, Lillestrøm, Familiebuss, Moheim.

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Merk at bussene blir slått sammen om det ikke er nok påmeldte

Husk at det er bindende påmelding! Om du ikke møter opp eller sier ifra i god tid så tilsendes regning.

Kampbilletter

Kampbilletter kan kjøpes her, eller i døra. Vi anbefaler førstnevnte, da det som regel er billigere og du slipper køen i billettluka.

Reisereglement

Finner du her.

Til slutt

Åråsen har ikke vært en favorittarena, men med fjorårets festligheter i bakhodet så går vi til oppgjøret med optimisme. Alle som var med i fjor dro hjem med et smil om munnen, og det er gode muligheter for at det skjer denne sesongen og!

One thought on “Tur til Lillestrøm”

Comments are closed.