Tur til Sandefjord

Det er klart for årets korteste bortetur!

NB: Den første partybussen er nå full. Vi jobber for å få til enda en partybuss (dog en normal buss, men med god lyd og stemning), hvis interessen er stor nok.

Lørdag 29. september barker vi sammen med våre kommende fylkessambygdinger (æsj!), og vi tar selvsagt turen bort til flyplassbygda! Siden det er lørdag, kort bortetur og banke Sandefjord-dag, så klinker vi til med skikkelig Partypartybuss! På partybussavgangen har vi leid inn buss med et dugelig anlegg, røyk, lys og annet som hører party til. Og prisen? Skarve 200/300 kroner (medlem/ikke-medlem)! Vi anbefaler alle om å bli med fra Fort Falkum, da det jo i utgangspunktet er en kort busstur.

Lyst til å se bilde av herligheten? Trykk her!

Vi kjører selvsagt familiebuss til Sandefjord, for de som ønsker å ha det litt roligere. Denne koster 150/250 kroner (medlem/ikke-medlem).

Reise (Partybuss/familiebuss)

14.00/16.00: Fort Falkum
14.15/16.15: Kammerherreløkka
14.20/16.20: Moheim

Kampstart er kl. 18.00.

Påmelding

Betaling

Alle våre turer kan forhåndsbetales på Vipps. Det vil bli annonsert når dette er klart.

Kampbilletter

Kampbilletter kjøpes her, eller i døra. Vi anbefaler førstnevnte, da det som regel er billigere og du slipper køen i billettluka.

Reisereglement

Finner du her.

Til slutt

Klar for å banke en fylkesnabo? Heia Odd, og alt for Telemark!

Har du spørsmål om turen? Send mail til alexander@oddrane.nomeld oss på facebook eller kontakt oss på Oddrane Hotline (988 21 634).