Tur til Stabæk

Bli med på røvertokt i sosietetens hovedsete!

Husker du da Frode scoret sitt 100. Tippeligamål? Eller at vi har vunnet med ti mann på Nadderud de to siste sesongene? Nå er det duket for spenning i Bærum igjen! 1. mai tar Odd og Oddrane turen til bygda vest for Oslo, til det som garantert blir et tett og spennende oppgjør. Gutta har vunnet nesten alt borte mot Cedrik og Maarten etter opprykket, men det i seg selv garanterer ikke tre poeng. Bli med på bortetur!

Vi har reist mannsterke til Nadderud de siste årene, og vi har tro på at også denne turen blir en stor suksess. For bare 150 kroner kan du finne ditt sete på bussen, som tar deg rett til hjertet av Bekkestua. Online påmeldingsskjema kan du finne her, eller ved å scrolle ned. Du kan også sende sms til Oddrane hotline. Der inkluderer du navn og påstigning. Eksempel: «Martin Hansen, Moheim.»

Online påmelding

Reise

Dette er avreisetidene:

16.00: Fort Falkum

16.05: Skien Landmannstorvet

16.15: Porsgrunn Kammerherreløkka

16.20: Moheim

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Husk at det er bindende påmelding! Om du ikke møter opp eller sier ifra i god tid så tilsendes regning.

Reisereglement

Finner du her.

Billetter

Kan kjøpes her. Merk at bortesupportere må kjøpe billett på felt 307-309.

Til slutt

Etter et suksessfylt fjorår, så er det på tide å jekke ned kjepphøye bæringer. Vestkantlaget skal få kjenne at det er beinharde telemarkinger de måler seg mot! Og dét bevitnes best fra tribunen.

Turens facebookarrangement finner du her.

One thought on “Tur til Stabæk”

Comments are closed.