Tur til Stavanger

Vi er ikke redde for å bli skitne på fingra!

Husker du hvor gøy det var da Rafik driblet hele Oljebyen på ræva? Neste søndag (23. april) skal han prøve igjen! Da tar Odd og Oddrane turen til Stavanger, for å bryne seg på et ganske skakkjørt hjemmelag.

Stavanger er en flott by, og vi håper at mange ønsker å bli med oss. For bare 550 kroner (+100 for ikke-medlemmer) kan du finne ditt sete på bussen til vestlandet.

Du kan også sende sms til Oddrane Hotline (988 21 634), hvor du oppgir tur, navn og påstigning. For eksempel: «Mads Hansen, Viking, Moheim».

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Merk at bussene blir slått sammen om det ikke er nok påmeldte

Husk at det er bindende påmelding! Om du ikke møter opp eller sier ifra i god tid så tilsendes regning.

Kampbilletter

Kampbilletter kan kjøpes her (så snart det er klart), eller i døra. Vi anbefaler førstnevnte, da det som regel er billigere og du slipper køen i billettluka.

Reisereglement

Finner du her.

Til slutt

Gutta har kommet noe skjevt ut, men det er fortsatt mulig å rette opp dette. I Viking møter Oddrane et lag som sliter, og tre poeng her er fullt mulig. Men gutta trenger all den støtten de kan få, og de hører deg ikke om du roper fra sofaen … uansett hvor høyt du roper 😉

PS: Husk vår instagram-konkurranse! Om du tagger dine innlegg med #oddrane, så kan du vinne tur for to til Stavanger. Siste frist søndag kl. 23.59! Denne konkurransen kan du lese mer om her.