Tur til Vålerenga

Vi skal skyte istykker Ullevaal for nest siste gang!

Ullevaal stadion har gitt oss mange gode minner, og 3. juli skal nye skapes. Da skal Odd knuse engens igjen, og det bevitnes best fra tribunen. Derfor setter Oddrane opp busser, og du er naturligvis invitert!

For bare 150 kroner (+250/100 for ikke-medlemmer) kan du bli med oss til hovedstaden, for å heie gutta frem til nok en seier. På denne turen kjører vi både stemnings- og alkoholfri familiebuss, så det blir noe for enhver smak. Familiebussen skal på en mini-sightseeing i Oslo sentrum før kampstart, hvor vi stikker innom steder som Slottet og/eller Operaen. Stemningsbussene drar direkte til stadionområdet, og vi skal forsøke å holde av et visst antall plasser på Egon. Online påmeldingsskjema kan du finne her, eller ved å scrolle ned. Du kan også sende sms til Oddrane hotline. Der inkluderer du navn, buss og påstigning. Eksempel: «Martin Hansen, Familiebuss (alkoholfri), Moheim.»

Online påmelding

Online påmelding er stengt på kampdag. Meld deg på ved å følge SMS-oppskriften som anvist ovenfor.

Reise

Dette er avreisetidene:

10.30: Fort Falkum

10.35: Skien Landmannstorvet

10.45: Porsgrunn Kammerherreløkka

10.50: Moheim

Hver buss krever minst 30 påmeldte.

Merk at bussene blir slått sammen om det ikke er nok påmeldte.

Husk at det er bindende påmelding! Om du ikke møter opp eller sier ifra i god tid så tilsendes regning.

Reisereglement

Finner du her:.

Billetter

Kjøpes i døra.

Til slutt

De siste sesongene tatt i betraktning, så er Ullevaal et Fort Vålerenga ikke klarer å holde tett. Dette kan også være siste gang vi inntar Ullevaal som bortesupportere (med mindre vi møter engens i cupen), så det er en historisk anledning som byr seg. Det, samt gode muligheter for tre poeng, forteller at du bør innfinne deg innenfor ring tre denne dagen!

Turens facebookside finner du her.

3 thoughts on “Tur til Vålerenga”

Comments are closed.