Turer

Borteturer 2020

Arbeidet med årets turer starter så snart det gis grønt lys for publikum på norske tribuner.

Praktisk info

Da er vi snart igang igjen!

Vi håper alle som var med på turene i 2019 blir med på turene i år også, og selvfølgelig ønsker vi nye reisende velkommen på tur.

Vi gjør oppmerksom på at det denne sesongen kan komme endringer i betingelser mv., og dette gjelder da bl.a. følgende nedenfor:

Påmelding

På Oddrane hotline (988 21 634), eller via Online påmeldingsskjema, som du finner under hovedmenyfanen “turer” så snart det er klart. Påmeldingsstart og annen turinformasjon annonseres på Oddrane.com, vår facebookside og på Twitter i god tid.

Påmelding til borteturer er senest 3 dager før avreise, dersom ikke annet er oppgitt. På overnattingsturer er påmeldingsfristen 1 uke før avreise dersom ikke annet er oppgitt.

Det må være minimum 35 påmeldte for at turer skal bli avviklet.

På turer der buss nummer 1 blir fylt opp og det settes opp buss nummer 2, må det være minimum 30 påmeldte på buss nummer 2 for at denne kjøres med mindre noe annet er oppgitt.

Betaling

Vi tilbyr dessverre ikke studentrabatt eller familierabatt. Medlemmer må vise medlemsbevis eller
annen dokumentasjon på at medlemskontigent er betalt, for å kunne benytte seg av medlemspris. Alle som ikke er medlemmer også kan være med, mot et tillegg på 100 kroner.

Du kan betale med kort eller kontanter på bussen, eller med Vipps i forkant. Det åpnes for forhåndsbetaling noen dager før avreise, og det vil bli annonsert i våre kanaler.

Det er bindende påmelding på alle turer. Dersom man melder seg av en tur eller ikke møter ved avreise, vil vedkommende bli fakturert for turens pris.

Reisereglement

Som reisende supporter vil vi at du skal huske følgende:

Du er som reisende stolt representant for både Oddrane og Odd. Sørg for at alle vi møter sitter igjen med et godt inntrykk av oss.

Alkohol skal nytes med måte. Vi er på tur for å se fotball, ikke bare feste.

Alle reiser er arrangert av Oddrane. Skjer det skader på buss underveis, kontakt reiseleder eller turvert. Ved forsettlige skader er reisende selv ansvarlig for sine handlinger økonomisk, praktisk og moralsk.

Reiseregler:

  • Alle som er påmeldt turer er ansvarlig for punktlig oppmøte både på utreise og hjemreise. Vi venter ikke hvis dere er forsinket
  • Alle som er med på busstur må også være med på kamp. Det er ikke anledning til å f.eks. sitte på pub mens kampen spilles.
  • Reiseleder er ansvarlig på tur. Alle henvendelser skal gå til reiseleder og ikke til styremedlemmer eller bussjåfør.
  • På alle turer vil det være reiseledere for å hjelpe alle til en hyggelig turopplevelse. Alle reisende er pliktig til å følge instrukser fra reiselederne.
  • Alkohol skal nytes med måte. Det skal ikke være til sjenanse for andre. Overdreven fyll og uansvarlig oppførsel vil medføre alkoholforbud, eller utestengelse fra framtidige turer. Du kan også bli nektet å reise videre med bussen.
  • Det skal ikke legges ut bilder i sosiale medier uten at de som er med på bildene samtykker
  • På tur aksepteres ikke hetsing eller sjikane av medreisende, spillere eller bortesupportere basert på rasisme, seksuell legning eller generell seksuell trakassering.
  • Alle er velkommen til å være med på våre turer. Eneste forutsetninger er at du er Odd-supporter og følger reisereglementet. Om du ønsker å bli medlem, så kan dette ordnes på bussen.
  • Alle turer betales enten i bussen med kontanter eller kort, eller med betalingsappen Vipps i forkant. Det åpnes for forhåndsbetaling noen dager før avreise, og det vil bli annonsert i våre kanaler. Det er bindende påmelding. Hvis du ikke møter opp vil det bli sendt ut krav om betaling i etterkant.
%d bloggers like this: