16.09.2018: Sarpsborg 08 – Odd

Vi kjører både dagstur, og overnattingstur via Gøteborg!

Til kampen mellom Sarpsborg 08 og Odd blir det både overnatting i Gøteborg, og dagstur for de som ønsker det. Les mer om begge turene nedenfor!

Overnattingstur

Mange har etterlyst en overnattingstur, og vi har nå gleden av å presentere en tur det vil bli rift om. Søndag 16. september skal Odd ta turen til Sarpsborg, og i den anledning arrangerer vi helgetur til Gøteborg! Vi kjører stor buss til goternes hovedstad, og det hele får du for den nette sum av 500/600 kroner (medlem/ikke-medlem)(+eventuell frokostbuffé á 159 kr.). Dette blir en tur med høy partyfaktor. Påmeldingsfrist 1. september.

Hotell

Vi har booket rom på Hotel Vanilla, og Quality Hotel Panorama. Frokost er inkludert hos begge. Hotel Vanilla ligger i sentrum, og det er dette hotellet vi anbefaler til de feststemte. Det er få minutters gåtur til byens ølhall, bar- og utelivsområder.

Panorama ligger et lite frispark fra Liseberg, og cirka tre kilometer inn til sentrum. Her har du kort vei til fornøyelsesparken, Verdensmuseet, Universeum (stort vitensenter, zologisk hage og akvarium) og Scandinavium.

Gjøre

Vi har ikke lagt noen planer for oppholdet, men vi vil anta at nevnte Liseberg, og hockeykampen mellom Frölunda Indians og Djurgården vil være av interesse. Disse to attraksjonene ligger forøvrig i samme nabolag, så det skal ikke være noe problem å kombinere herlighetene.

Reise

Lørdag 15. september

05:00: Fort Falkum
05:15: Kammerherreløkka
05:20: Moheim

Vi tar 7-fergen fra Sandefjord, og regner med å være i Gøteborg rundt kl. 13.00.
Planen for søndagen er ikke klar helt ennå.

Påmelding

Dagstur

Vi kjører også dagstur til Sarpsborg, via Strömstad. Denne kan du bli med på for den nette sum av 250/350 kroner (medlem/ikke-medlem)(+eventuell frokostbuffé á 149 kr.).
Påmeldingsfrist er 1. september.

Reise

08:00: Fort Falkum
08:15: Kammerherreløkka
08:20: Moheim

Vi tar 10-fergen fra Sandefjord.

Påmelding

Betaling

Alle våre turer kan forhåndsbetales på Vipps. Det vil bli annonsert når dette er klart.

Kampbilletter

Kampbilletter kjøpes her, eller i døra. Vi anbefaler førstnevnte, da det som regel er billigere og du slipper køen i billettluka.

Reisereglement

Finner du her.

Til slutt

Disse turene er svært populære, så det kan være lurt å melde seg på fort!

Har du spørsmål om turen? Send mail til alexander@oddrane.nomeld oss på facebook eller kontakt oss på Oddrane Hotline (988 21 634).

%d bloggers like this: