27.10.2019: Stabæk – Odd

Bli med Odd og Oddrane til Nadderud!

Søndag 27. oktober er det duket for nok en viktig Odd-kamp, og denne gangen er det Stabæk og Nadderud som gjelder. Vi håper at så mange som mulig blir med, og derfor samarbeider vi (Odd og Oddrane) på denne turen. Odd kjører en familiebuss som passer eksempelvis unge, familier, lag og foreninger, mens Oddrane kjører en partybuss som passer de litt mer feststemte. Du kan lese mer om turene nedenfor.

Familiebuss

Meld deg på her!

Bussen går fra Skagerak Arena kl. 15.30, og kjører oss til bortebanen. Der får alle kampbillett, som er ordnet på forhånd. Plassene er på bortefeltet, og vi kler oss i sort og hvitt og er med og støtter laget vårt i den viktige medaljekampen. Etter kamp tar bussen oss tilbake til Skien.

Turene passer for alle; barnefamilier, grupper, enkeltpersoner, lag/foreninger og bedrifter.

Turen, som inkluderer buss og kampbillett koster kr. 300,- pr. person. Det er representanter fra administrasjonen i Odds Ballklubb med på alle busser som settes opp. Disse er gruppas reiseledere.

Vi håper mange blir med oss på medaljejakt, og melder seg på.

Påmelding er bindende, og fristen for å melde seg på er torsdag 24.10.

Betaling skjer ved oppmøte på buss på kampdag.

Vi tar forbehold om nok påmeldte til turene, og avlyser dersom vi ikke får med oss et minimumsantall av supportere. Informasjon om dette blir i så fall sendt til påmeldte deltakere fredag før kamp.

Alle som melder seg på, får en bekreftelse på epost.

Partybuss

Meld deg på her!

Partybussen går fra Fort Falkum kl. 14.30, og plukker opp på busstoppet ved Rema 100/Bergbys Vallermyrene (14.45), Moheim (14.50) og Fokserød (15.20). Vi kjører rett til stadion, og skal gi alt fra tribuneplass! Etter kamp går bussen rett hjem igjen.

Turen koster 150 kroner (+100 for ikke-medlemmer), og inkluderer ikke kampbillett. Oddrane har fått til denne lave prisen takket være støtte fra Odd, noe vi (Oddrane) er svært takknemlige for! På alle våre busser er det med én eller flere reiseledere, som skal bidra til at det blir en trygg og minneverdig tur.

Påmeldingen er bindende.

Betaling skjer på Vipps, eller på bussen ved avreise. Førstnevnte åpnes det for noen få dager i forveien, og dette vil bli annonsert i Oddranes kanaler.

 

Heia Odd!

%d bloggers like this: