Velkommen til nye Oddrane

Endelig er vi her!

Hei, og velkommen til nye http://www.oddrane.com; en side vi forhåpentligvis har glede av i flere år fremover. Det har dessverre tatt lengre tid å utvikle denne siden enn planlagt, men vi er nå endelig i mål. Etter flere år sammen med Thinkpage/Procano har vi nå gått over til WordPress.com, noe som vi tror vil gavne alle.

Dette er fortsatt en side under utvikling, men vi velger nå å gå live med de viktigste funksjonene, fordi dere fortjener mer enn bare oppdateringer på facebook. Foreløpig kan du blant annet lese artikler, se bilder og filmer, melde deg inn i oddrane og mye annet. Enkelte ting kan bli endret etterhvert, og annet kan bli lagt til. Uansett tror vi at du kan få glede av denne siden fra første stund.

Nytt på denne siden er at du må logge deg inn for å kommentere. Dette gjør du ved å logge deg inn på din wordpress-, facebook- eller twitterkonto. Fordelen med dette er at alle får sitt unike navn i diskusjonene, og det er lettere å fjerne spam. Sistnevnte hadde vi store problemer med tidligere, så denne løsningen er vinn-vinn for alle parter.

Denne siden er langt mer mobilvennlig enn den forrige, enten du bruker mobilens nettleser eller WordPress’ egen app. Sistnevnte finner du i Google Play og App Store.

Slå dere løs!

Har du et spørsmål, eller tips til noe vi kan gjøre på nye http://www.oddrane.com? Kontakt oss, da vel!