Vi gir deg norges morsomste billetter!

Vil du se komikongen Christer Torjussen GRATIS? Se her!

Kjent fra Latter Live, vinner av komiprisen og Stå opp-prisen. Han har turnert Norge siden 1999, med show som «Kommer til poenget» og «Prater tull». Christer Torjussen er én av Standupnorges grand old men.

Nå er han klar med «Drittpappa»!

Stand Up Grenland har dette å si om Christer Torjussens kritikerroste oppsetning:

Hvordan skal en mann være? Hvorfor anskaffer seg man barn? Hvor dum kan man bli av å drikke for mye, og var ting egentlig bedre før?

I Christer Torjussens nye show DRITTPAPPA tar den rutinerte komikeren for seg farsrollen, utfordringene både som foresatt og medmenneske, angsten for å bli sin egen far og sitt dårlige temperament.

Christer Torjussen har 16 år bak seg på den norske standupscenen og regnes som en stødig veteran i sitt fag, og har vært med på utallige turnéer og kritikerroste show. Sist spilte han over 50 forestillinger på publikumssuksessen Julelatter 2015 som fikk terningkast 5 i Dagbladet. Du har kanskje sett ham på Latter Live på NRK. Christer har også mottatt både Komiprisen for beste standup og flere andre utmerkelser innen sitt felt, som er standup i sin reneste form: Ingen effekter, kostymer eller props. Kun én mann og en mikrofon, slik standup skal være. Tungvekteren Hans Morten Hansen har regien på dette showet som du absolutt bør få med deg – enten du har barn, prøver å få dem eller klarer deg helt fint uten!

Som tidligere annonsert, så har vi nå gleden av å samarbeide med Stand Up Grenland. Dette feirer vi med å GI BORT 10 billetter til «Drittpappa». Dette går av stabelen torsdag 15. september kl. 21.00, på Folque Café i Skien. Det er 20 års aldersgrense, men om du sier fra så kan du være med om du har fylt 18.

Om du vil være med på dette, så send mail til alexander@oddrane.no. Her er det førstemann til mølla, og det er maks. to billetter pr. person.