Norges fotballforbund

Vi krever at forbundet tar regningen!

Har du lidd økonomisk på grunn av omberammingen av Tromsø – Odd? Da bør du lese dette!

Klønete omberamming

Som de fleste nå kjenner til, så ble Odds kamp mot Tromsø flyttet til torsdag 21. september, etter det som mildt sagt var en klønete prosess. For de uinnvidde, så gir vi et kort resymé. Rosenborg har fått flyttet på enkelte kamper for å få mer tid til europacupkampene. Det synes vi i Oddrane er helt greit, og det er en mulighet alle E-cup-klubber har fått. Men da TV-kampen Lillestrøm – Rosenborg ble flyttet fra mandag til søndag, så måtte en annen kamp inn for å dekke kravene i TV-avtalen.

Dette ble Sarpsborg – Odd, som ble flyttet fra søndag 24. til mandag 25. september. Den allerede utsatte kampen Tromsø – Odd var satt opp 27. september, så vi forstår ikke hvorfor man da valgte å flytte på Sarpsborg – Odd. Hverken Aalesund – Sogndal, Kristiansund – Stabæk, Molde – Sandefjord eller Vålerenga – Brann ville gitt dette uheldige utslaget.

Urimelige konsekvenser

Denne omberammingen gir dessverre svært uheldige økonomiske konsekvenser for oss supportere. Flere hadde allerede bestilt fly og hotell, og har nå blitt påført betydelige økonomiske belastninger på grunn av dette. Å booke om fly og hotell er i de fleste tilfeller svært dyrt, og flere sitter nå med flybilletter til den opprinnelige datoen, som må avbestilles uten tilbakebetaling.

Vi mener at dette er meget urettferdig, og at Norges Fotballforbund må stå til ansvar for de avgjørelsene de tar. De må i det minste rydde opp etter seg de gangene avgjørelsene rammer en uskyldig tredjepart. Vi kjenner til supportere som har tapt flere tusen kroner på grunn av denne omberammingen, og da er det bare rett og rimelig at forbundet tar regningen!

Derfor vil vi nå sende et samlet krav til Norges Fotballforbund. Vi ber alle rammede om å sende inn dokumentasjon på økonomisk tap til tommy.hagen@betonmast.no.